Luik Airport heeft geen last van mindere luchtvrachtmarkt

3,6% groei

Luik Airport wist het afgehandelde vrachtvolume over 2019 te verhogen met 3,6% naar 902.480 ton. Daarmee blijft het Waalse vliegveld samen met het Duitse Leipzig Airport, de Europese hub van DHL Express, het marktaandeel in de Europese luchtvrachtmarkt vergroten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Luik Airport heeft geen last van mindere luchtvrachtmarkt | NT

Luik Airport heeft geen last van mindere luchtvrachtmarkt

3,6% groei

Luik Airport wist het afgehandelde vrachtvolume over 2019 te verhogen met 3,6% naar 902.480 ton. Daarmee blijft het Waalse vliegveld samen met het Duitse Leipzig Airport, de Europese hub van DHL Express, het marktaandeel in de Europese luchtvrachtmarkt vergroten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu