Sector: snel extra vrachtslots Schiphol ‘noodzakelijk’

coronavirus

De gespannen logistieke situatie in de Nederlandse luchtvaartmarkt door het coronavirus en de kaalslag aan bellyruimte maakt extra vrachtslots op Schiphol dringend noodzakelijk. Dat stelt verladersorganisatie Evofenedex en luchtvrachtkoepel ACN.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Sector: snel extra vrachtslots Schiphol ‘noodzakelijk’ | NT

Sector: snel extra vrachtslots Schiphol ‘noodzakelijk’

coronavirus

De gespannen logistieke situatie in de Nederlandse luchtvaartmarkt door het coronavirus en de kaalslag aan bellyruimte maakt extra vrachtslots op Schiphol dringend noodzakelijk. Dat stelt verladersorganisatie Evofenedex en luchtvrachtkoepel ACN.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu