Swissport ziet omzet halveren, maar vracht ‘stabiele’ factor

Vrachtafhandeling

Afhandelaar Swissport zag vorig jaar het vrachtvolume afnemen met slechts 12,3% naar 4,1 miljoen ton. De omzet van het bedrijf, dat ook passagiersvluchten afhandelt, daalde echter tijdens de coronacrisis met 50% door het aan de grond houden van passagiersvliegtuigen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Swissport ziet omzet halveren, maar vracht ‘stabiele’ factor | NT

Swissport ziet omzet halveren, maar vracht ‘stabiele’ factor

Vrachtafhandeling

Afhandelaar Swissport zag vorig jaar het vrachtvolume afnemen met slechts 12,3% naar 4,1 miljoen ton. De omzet van het bedrijf, dat ook passagiersvluchten afhandelt, daalde echter tijdens de coronacrisis met 50% door het aan de grond houden van passagiersvliegtuigen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu