IAG Cargo profiteert van verdubbeling tarieven door corona

jaarverslag 2020

IAG Cargo zag vorig jaar de vrachtomzet met bijna 17% toenemen naar 1,3 miljard euro bij een afname van het volume met 34% naar 444.000 ton. Daarmee waren de vrachtinkomsten goed voor 16,6% van de totale omzet (7,8 miljard euro) bij het moederbedrijf van British Airways, Aer Lingus en Iberia. Dat bijkt uit het jaarverslag van de groep.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IAG Cargo profiteert van verdubbeling tarieven door corona | NT

IAG Cargo profiteert van verdubbeling tarieven door corona

jaarverslag 2020

IAG Cargo zag vorig jaar de vrachtomzet met bijna 17% toenemen naar 1,3 miljard euro bij een afname van het volume met 34% naar 444.000 ton. Daarmee waren de vrachtinkomsten goed voor 16,6% van de totale omzet (7,8 miljard euro) bij het moederbedrijf van British Airways, Aer Lingus en Iberia. Dat bijkt uit het jaarverslag van de groep.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu