‘Kwart van de loods is weer gevuld met mondmaskers’

Interview

De coronacrisis heeft de Europese luchtvrachtmarkt ingrijpend veranderd. Niet alleen zijn grote Europese vrachthubs als Frankfurt Airport belangrijker geworden, ook de rol van de expediteurs is ten koste van de airlines gegroeid, stelt directeur Henning Dieter van vrachtafhandelaar Swissport in Duitsland en Oostenrijk.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Kwart van de loods is weer gevuld met mondmaskers’ | NT

‘Kwart van de loods is weer gevuld met mondmaskers’

Interview

De coronacrisis heeft de Europese luchtvrachtmarkt ingrijpend veranderd. Niet alleen zijn grote Europese vrachthubs als Frankfurt Airport belangrijker geworden, ook de rol van de expediteurs is ten koste van de airlines gegroeid, stelt directeur Henning Dieter van vrachtafhandelaar Swissport in Duitsland en Oostenrijk.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu