Brussels Airport neemt minderheidsbelang in SkeyDrone

50% minus 1 aandeel

Brussels Airport wordt voor 50% minus 1 aandeel eigenaar van SkeyDrone, een dochtervennootschap van Skeyes. Met dit aandeelhouderschap wil Brussels Airport een actieve rol spelen in de ontwikkelingen op het vlak van dronetechnologie, en in het aanbieden van drone-diensten aan diverse industrieën in België en daarbuiten.

2021_BAC_drone (1),SkeyDrone

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Brussels Airport neemt minderheidsbelang in SkeyDrone | NT

Brussels Airport neemt minderheidsbelang in SkeyDrone

50% minus 1 aandeel

Brussels Airport wordt voor 50% minus 1 aandeel eigenaar van SkeyDrone, een dochtervennootschap van Skeyes. Met dit aandeelhouderschap wil Brussels Airport een actieve rol spelen in de ontwikkelingen op het vlak van dronetechnologie, en in het aanbieden van drone-diensten aan diverse industrieën in België en daarbuiten.

2021_BAC_drone (1),SkeyDrone

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu