Vrachtafhandeling Schiphol loopt deels vast door congestie Fraport

Overloop Frankfurt Airport

Congestieproblemen op Frankfurt Airport zorgen ervoor dat de afgelopen weken de vrachtafhandeling op Schiphol Zuid-Oost op verschillende dagen vastliep. Het was al druk door de naweeën van de coronacrisis en het nijpend personeelstekort, maar dit kunnen we er eigenlijk niet bij hebben, aldus belangenorganisatie ACN.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtafhandeling Schiphol loopt deels vast door congestie Fraport | NT

Vrachtafhandeling Schiphol loopt deels vast door congestie Fraport

Overloop Frankfurt Airport

Congestieproblemen op Frankfurt Airport zorgen ervoor dat de afgelopen weken de vrachtafhandeling op Schiphol Zuid-Oost op verschillende dagen vastliep. Het was al druk door de naweeën van de coronacrisis en het nijpend personeelstekort, maar dit kunnen we er eigenlijk niet bij hebben, aldus belangenorganisatie ACN.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu