Overslag Fraport groeit sneller dan dat van Schiphol

Luchtvrachtvolume 2021

Frankfurt Airport (Fraport) zag over 2021 de vrachtoverslag stijgen met bijna 9% naar 2,32 miljoen ton vergeleken met het pre-coronajaar 2019. De nieuwe vervoerscijfers bezorgden de Duitse luchthaven een nieuw historisch record op vrachtgebied. Het oude record lag op 2,3 miljoen ton.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Overslag Fraport groeit sneller dan dat van Schiphol | NT

Overslag Fraport groeit sneller dan dat van Schiphol

Luchtvrachtvolume 2021

Frankfurt Airport (Fraport) zag over 2021 de vrachtoverslag stijgen met bijna 9% naar 2,32 miljoen ton vergeleken met het pre-coronajaar 2019. De nieuwe vervoerscijfers bezorgden de Duitse luchthaven een nieuw historisch record op vrachtgebied. Het oude record lag op 2,3 miljoen ton.

Foto: Fraport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu