Een nieuwe afhandelingsloods van 3.000 vierkante meter wordt volgens het bedrijf in augustus op het luchtvaartplatform van Schiphol in gebruik genomen. Met de uitbreiding kan WFS de afhandelingscapaciteit jaarlijks vergroten met 30.000 ton naar zo’n 175.000 ton.

Farmaceutica

De nieuwe vrachtterminal, die vierde van WFS op de luchthaven, zal vooral worden gebruikt voor het laden en lossen van onder meer farmaceutica, perishables, waardegoederen en gevaarlijke stoffen op Schiphol, aldus de afhandelaar

Het bedrijf verricht naar eigen zeggen de vrachtafhandeling voor zo’n 50 airlines op Schiphol en is een van de vier neutrale vrachtafhandelaars naast Swisscargo, Dnata en Menzies Cargo op Schiphol.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement