Oprichter Francisco de la Sita behoudt de overige 25% van de aandelen en wordt landenmanager voor EV Cargo in Spanje. Air Express Cargo zetelt in Madrid en heeft verder filialen in Barcelona en Valencia en is een grote speler in de Spaanse expeditie met handelsstromen naar de rest van Europa, de VS en Zuid-Amerika, meldt EV Cargo in een toelichting op de acquisitie. De oude handelsnaam zal door de overname verdwijnen en worden ingewisseld voor EV Cargo Spain.

Fast Forward

EV Cargo is zijn Europese marktpositie snel aan het uitbreiden. Daarbij nam het begin van dit jaar het Nederlandse Fast Forward Freight op Schiphol over. Het expeditiebedrijf telt momenteel twintig kantoren in Europa verspreid over Nederland, België, Duitsland, Polen, Frankrijk, Zwitserland en Griekenland. Eerder werd bekend dat EV Cargo een beursgang op de beurs van Londen overweegt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement