Clive: ‘Piekseizoen luchtvracht blijft uit’

vraag daalt 8%

Er is nog geen enkel signaal dat de internationale luchtvrachtmarkt zich opmaakt voor een druk winterseizoen richting Kerst. Integendeel zelfs, stelt vrachtanalist Clive Data Services in zijn laatste marktrapport. Het volume kromp in de maand oktober, waar vrachtvolumes normaliter stevig aantrekken, met maar liefst 8% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Clive: ‘Piekseizoen luchtvracht blijft uit’ | NT

Clive: ‘Piekseizoen luchtvracht blijft uit’

vraag daalt 8%

Er is nog geen enkel signaal dat de internationale luchtvrachtmarkt zich opmaakt voor een druk winterseizoen richting Kerst. Integendeel zelfs, stelt vrachtanalist Clive Data Services in zijn laatste marktrapport. Het volume kromp in de maand oktober, waar vrachtvolumes normaliter stevig aantrekken, met maar liefst 8% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen