AF-KLM ziet vrachtomzet afbrokkelen in eerste kwartaal

Beladingsgraad onder 50%

Air France KLM Cargo zag door de dalende marktvraag en lagere tarieven de vrachtomzet met ruim een kwart (-26,1%) teruglopen naar 672 miljoen euro. De gemiddelde opbrengst (unit revenue) daalde met bijna 35% nog harder naar 17,5 eurocent per beschikbare tonkilometer.

Foto: AF-KLM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

AF-KLM ziet vrachtomzet afbrokkelen in eerste kwartaal | NT

AF-KLM ziet vrachtomzet afbrokkelen in eerste kwartaal

Beladingsgraad onder 50%

Air France KLM Cargo zag door de dalende marktvraag en lagere tarieven de vrachtomzet met ruim een kwart (-26,1%) teruglopen naar 672 miljoen euro. De gemiddelde opbrengst (unit revenue) daalde met bijna 35% nog harder naar 17,5 eurocent per beschikbare tonkilometer.

Foto: AF-KLM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu