IATA komt met stevige winstwaarschuwing voor luchtvracht

Bijna 30% lagere winstmarge

IATA verwacht voor dit jaar aanzienlijk lagere resultaten voor de mondiale luchtvrachtsector. In een bijgestelde jaarprognose wordt door de internationale luchtvaartorganisatie uitgegaan van een afname van de winstmarge met ruim 28%. In april spraken de IATA-economen nog van een lagere afname van 23%.

Foto: IATA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IATA komt met stevige winstwaarschuwing voor luchtvracht | NT

IATA komt met stevige winstwaarschuwing voor luchtvracht

Bijna 30% lagere winstmarge

IATA verwacht voor dit jaar aanzienlijk lagere resultaten voor de mondiale luchtvrachtsector. In een bijgestelde jaarprognose wordt door de internationale luchtvaartorganisatie uitgegaan van een afname van de winstmarge met ruim 28%. In april spraken de IATA-economen nog van een lagere afname van 23%.

Foto: IATA

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu