Lufthansa wil minderheidsbelang in ITA vergroten naar 90%

Duitsers willen meer zeggenschap

Lufthansa overweegt zijn minderheidsbelang van 41% in de Italiaanse luchtvaartmaatschappij ITA Airways vanaf begin volgend jaar te vergroten naar 90%. Dat zei topman Carsten Spohr van Lufthansa in een interview in de Italiaanse krant Corriere della Sera. De uitspraak van Spohr volgde een dag na de goedkeuring van de Europese Commissie voor het nemen van het minderheidsbelang in ITA door de Duitse airline.

vergroten belang lufthansa in ITA
Foto: Philip Lange / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Lufthansa wil minderheidsbelang in ITA vergroten naar 90% | NT

Lufthansa wil minderheidsbelang in ITA vergroten naar 90%

Duitsers willen meer zeggenschap

Lufthansa overweegt zijn minderheidsbelang van 41% in de Italiaanse luchtvaartmaatschappij ITA Airways vanaf begin volgend jaar te vergroten naar 90%. Dat zei topman Carsten Spohr van Lufthansa in een interview in de Italiaanse krant Corriere della Sera. De uitspraak van Spohr volgde een dag na de goedkeuring van de Europese Commissie voor het nemen van het minderheidsbelang in ITA door de Duitse airline.

vergroten belang lufthansa in ITA
Foto: Philip Lange / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu