Ninatrans opent dubbele vestiging rondom luchthaven Luik

Luchtvracht

Transportbedrijf Ninatrans heeft tegelijkertijd twee nieuwe vestigingen geopend; eentje op en eentje nabij de luchthaven van Luik. Het heeft hiervoor een huurcontract op lange termijn afgesloten voor kantoren in de zone Cargo Noord en voor een magazijn van 10.000 vierkante meter vlakbij de luchthaven.

Ninatrans opent twee vestiging rond Liège Airport. Foto: Belga

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Ninatrans opent dubbele vestiging rondom luchthaven Luik | NT

Ninatrans opent dubbele vestiging rondom luchthaven Luik

Luchtvracht

Transportbedrijf Ninatrans heeft tegelijkertijd twee nieuwe vestigingen geopend; eentje op en eentje nabij de luchthaven van Luik. Het heeft hiervoor een huurcontract op lange termijn afgesloten voor kantoren in de zone Cargo Noord en voor een magazijn van 10.000 vierkante meter vlakbij de luchthaven.

Ninatrans opent twee vestiging rond Liège Airport. Foto: Belga

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu