CMA CGM sleutelt verder aan tariefherstel

Lijnvaart

CMA CGM heeft een nieuwe reeks tariefverhogingen aangekondigd die in september zullen ingaan. Zij hebben onder meer betrekking op diensten vanuit Noordwest-Europa.

De verhogingen kaderen in het programma van tariefherstel dat de Franse rederij nastreeft.

Vanaf 1 september gaat de prijs voor het vervoer van een teu (dry en reefer) van Azië naar Nieuw-Zeeland op de ANZEX- en ANZEX2-diensten met 300 dollar omhoog. Op de route van de Perzische Golf naar Noord-Europa, de hele Middellandse Zee en de Rode Zee komt er op diezelfde datum een westbound aanpassing van 200 USD per teu op de EPIC-dienst.

Vanaf 15 september volgt een stijging van 300 dollar per teu op de routes van Noord-Europa naar de Caraïben, Centraal-Amerika en zowel de oost- als de westkust van Zuid-Amerika. Op de relatie tussen Noord-Europa (VK, Scandinavië, North Continent) en de Rode Zee en Perzische Golf zal de rederij 150 dollar meer aanrekenen per 20-voeter en 200 dollar per 40-voeter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

CMA CGM sleutelt verder aan tariefherstel | NT

CMA CGM sleutelt verder aan tariefherstel

Lijnvaart

CMA CGM heeft een nieuwe reeks tariefverhogingen aangekondigd die in september zullen ingaan. Zij hebben onder meer betrekking op diensten vanuit Noordwest-Europa.

De verhogingen kaderen in het programma van tariefherstel dat de Franse rederij nastreeft.

Vanaf 1 september gaat de prijs voor het vervoer van een teu (dry en reefer) van Azië naar Nieuw-Zeeland op de ANZEX- en ANZEX2-diensten met 300 dollar omhoog. Op de route van de Perzische Golf naar Noord-Europa, de hele Middellandse Zee en de Rode Zee komt er op diezelfde datum een westbound aanpassing van 200 USD per teu op de EPIC-dienst.

Vanaf 15 september volgt een stijging van 300 dollar per teu op de routes van Noord-Europa naar de Caraïben, Centraal-Amerika en zowel de oost- als de westkust van Zuid-Amerika. Op de relatie tussen Noord-Europa (VK, Scandinavië, North Continent) en de Rode Zee en Perzische Golf zal de rederij 150 dollar meer aanrekenen per 20-voeter en 200 dollar per 40-voeter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement