Havenbedrijf Antwerpen organiseert opnieuw jobbeurs

Havens

Het Havenbedrijf van Antwerpen organiseert op woensdag 8 mei haar zesde eigen jobbeurs. Werkzoekenden krijgen er de kans kennis te maken met een zeer uiteenlopend aanbod van vacatures.

De jobbeurs vindt plaats op 8 mei in en rond het auditorium van het Havenhuis, Entrepotkaai 1 in Antwerpen. De beurs start om 11.00 uur en om 18.00 uur worden de deuren opnieuw gesloten.

Naast het erg gevarieerde aanbod aan vacatures bij het Havenbedrijf kunnen geïnteresseerden deskundig sollicitatieadvies inwinnen en het echte havenwerk leren kennen via workshops. VDAB, Talentenwerf, de Lokale Politie, Levanto en Talentenstroom zijn op het jobevenement aanwezig met een eigen stand.

“Wat zes jaar geleden begon als een kleinschalig initiatief, gericht op technische vaklui is uitgegroeid tot een drukbezochte jobbeurs waar sollicitanten met uiteenlopende profielen en interesses terecht kunnen. Het Havenbedrijf is permanent op zoek naar beleidsondersteunend, technisch en nautisch personeel van alle mogelijke opleidingsniveaus”, aldus personeelsdirecteur Pascal Van Hoecke van het Havenbedrijf.

Vorig jaar werd de jobbeurs bezocht door zo’n 750 bezoekers. Het Havenbedrijf is overigens in 2013 voor de vijfde keer op rij verkozen tot ‘Top Employer’ voor zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden. Meer info op www.havenvanantwerpen.be/jobs

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Havenbedrijf Antwerpen organiseert opnieuw jobbeurs | NT

Havenbedrijf Antwerpen organiseert opnieuw jobbeurs

Havens

Het Havenbedrijf van Antwerpen organiseert op woensdag 8 mei haar zesde eigen jobbeurs. Werkzoekenden krijgen er de kans kennis te maken met een zeer uiteenlopend aanbod van vacatures.

De jobbeurs vindt plaats op 8 mei in en rond het auditorium van het Havenhuis, Entrepotkaai 1 in Antwerpen. De beurs start om 11.00 uur en om 18.00 uur worden de deuren opnieuw gesloten.

Naast het erg gevarieerde aanbod aan vacatures bij het Havenbedrijf kunnen geïnteresseerden deskundig sollicitatieadvies inwinnen en het echte havenwerk leren kennen via workshops. VDAB, Talentenwerf, de Lokale Politie, Levanto en Talentenstroom zijn op het jobevenement aanwezig met een eigen stand.

“Wat zes jaar geleden begon als een kleinschalig initiatief, gericht op technische vaklui is uitgegroeid tot een drukbezochte jobbeurs waar sollicitanten met uiteenlopende profielen en interesses terecht kunnen. Het Havenbedrijf is permanent op zoek naar beleidsondersteunend, technisch en nautisch personeel van alle mogelijke opleidingsniveaus”, aldus personeelsdirecteur Pascal Van Hoecke van het Havenbedrijf.

Vorig jaar werd de jobbeurs bezocht door zo’n 750 bezoekers. Het Havenbedrijf is overigens in 2013 voor de vijfde keer op rij verkozen tot ‘Top Employer’ voor zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden. Meer info op www.havenvanantwerpen.be/jobs

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement