Alfaport organiseert event over btw op transportfacturen

Fiscaliteit

Alfaport Antwerpen organiseert op donderdag 30 mei een infonamiddag over de correcte toepassing van btw-regels in de facturatie van internationale vervoercontracten.

Alfaport noemt het event een must voor ondernemingen die hun ‘btw compliance’ willen verbeteren en hun administratieve processen stroomlijnen. Vaak wordt de geldende regelgeving niet correct toegepast in de facturatie van internationale vervoerdiensten. Dat geeft aanleiding tot navorderingen en boetes.

Sedert begin dit jaar gelden er nieuwe regels inzake de opeisbaarheid van de btw en is het gebruik van elektronische facturen toegestaan. De infomiddag wordt georganiseerd i.s.m. prof. Patrick Wille, managing director van o.m. VAT Applications, VAT House en VAT Forum. Hij zal een en ander toelichten op basis van een aantal praktijkvoorbeelden.

Het btw-event vindt plaats in De Ark (aan het Pomphuis) van 14 tot 17 u. Deelname is gratis. Inschrijven kan via info@alfaportantwerpen.be of nummer 03/205.18.80.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Alfaport organiseert event over btw op transportfacturen | NT

Alfaport organiseert event over btw op transportfacturen

Fiscaliteit

Alfaport Antwerpen organiseert op donderdag 30 mei een infonamiddag over de correcte toepassing van btw-regels in de facturatie van internationale vervoercontracten.

Alfaport noemt het event een must voor ondernemingen die hun ‘btw compliance’ willen verbeteren en hun administratieve processen stroomlijnen. Vaak wordt de geldende regelgeving niet correct toegepast in de facturatie van internationale vervoerdiensten. Dat geeft aanleiding tot navorderingen en boetes.

Sedert begin dit jaar gelden er nieuwe regels inzake de opeisbaarheid van de btw en is het gebruik van elektronische facturen toegestaan. De infomiddag wordt georganiseerd i.s.m. prof. Patrick Wille, managing director van o.m. VAT Applications, VAT House en VAT Forum. Hij zal een en ander toelichten op basis van een aantal praktijkvoorbeelden.

Het btw-event vindt plaats in De Ark (aan het Pomphuis) van 14 tot 17 u. Deelname is gratis. Inschrijven kan via info@alfaportantwerpen.be of nummer 03/205.18.80.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement