Frank Boogaerts nieuwe burgemeester Lier

Politiek

Frank Boogaerts, de gewezen directeur van de Confederatie der Expediteurs van België en de VEA, wordt de nieuwe burgemeester van Lier.

Na zijn pensionering als CEB- en VEA-directeur, raakte Boogaerts verkozen als senator voor de N-VA. Zijn interpellaties waren in hoofdzaak gericht op douaneaangelegenheden. Tijdens de vorige legislatuur was hij al schepen van Financiën in Lier. Na de klinkende overwinning van zijn partij gisteren, kon hij de sjerp opeisen. De N-VA bestuurt de stad samen met Open VLD.

Frank Boogaerts nieuwe burgemeester Lier | NT

Frank Boogaerts nieuwe burgemeester Lier

Politiek

Frank Boogaerts, de gewezen directeur van de Confederatie der Expediteurs van België en de VEA, wordt de nieuwe burgemeester van Lier.

Na zijn pensionering als CEB- en VEA-directeur, raakte Boogaerts verkozen als senator voor de N-VA. Zijn interpellaties waren in hoofdzaak gericht op douaneaangelegenheden. Tijdens de vorige legislatuur was hij al schepen van Financiën in Lier. Na de klinkende overwinning van zijn partij gisteren, kon hij de sjerp opeisen. De N-VA bestuurt de stad samen met Open VLD.