Hoe omzeilt Nederlandse offshore-leverancier Huisman de Jones Act?

ontwerp windpark-feeder

In het kader van zijn ‘buy American’-beleid heeft president Joe Biden de Amerikaanse offshore windsector tot verboden jachtterrein voor buitenlandse aannemers verklaard. De Nederlandse offshore-leverancier Huisman denkt daar echter een mouw aan te kunnen passen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hoe omzeilt Nederlandse offshore-leverancier Huisman de Jones Act? | NT

Hoe omzeilt Nederlandse offshore-leverancier Huisman de Jones Act?

ontwerp windpark-feeder

In het kader van zijn ‘buy American’-beleid heeft president Joe Biden de Amerikaanse offshore windsector tot verboden jachtterrein voor buitenlandse aannemers verklaard. De Nederlandse offshore-leverancier Huisman denkt daar echter een mouw aan te kunnen passen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu