Rotterdamse Barge Master profiteert van Amerikaanse Jones Act

windturbines

Het Rotterdamse Barge Master springt in het offshore-windgat dat de Amerikaanse Jones Act creëert. Zo zet de Belgische waterbouwer Deme volgend jaar de nieuw ontwikkelde Barge Master Feeder in bij de installatie van 62 windturbines voor Vineyard Wind 1, een nieuw windpark voor de oostkust van de Verenigde Staten.

Foto: Barge Master

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rotterdamse Barge Master profiteert van Amerikaanse Jones Act | NT

Rotterdamse Barge Master profiteert van Amerikaanse Jones Act

windturbines

Het Rotterdamse Barge Master springt in het offshore-windgat dat de Amerikaanse Jones Act creëert. Zo zet de Belgische waterbouwer Deme volgend jaar de nieuw ontwikkelde Barge Master Feeder in bij de installatie van 62 windturbines voor Vineyard Wind 1, een nieuw windpark voor de oostkust van de Verenigde Staten.

Foto: Barge Master

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu