Mooi: multi-client stadshubs

ton & teu

Distributiecentra die aan de randen van steden voor de last mile-bezorging moeten zorgen, leiden tot heel wat verwarring. Want wat is een stadsdistributiecentrum nu exact? En waarom kunnen ze in sommige gevallen wel succesvol in de markt worden gezet en komen ze in andere gevallen zo moeizaam van de grond?

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Mooi: multi-client stadshubs | NT

Mooi: multi-client stadshubs

ton & teu

Distributiecentra die aan de randen van steden voor de last mile-bezorging moeten zorgen, leiden tot heel wat verwarring. Want wat is een stadsdistributiecentrum nu exact? En waarom kunnen ze in sommige gevallen wel succesvol in de markt worden gezet en komen ze in andere gevallen zo moeizaam van de grond?

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu