EU-missie Straat van Hormuz komt nog niet van de grond

tankercrisis

Een EU-missie in de Straat van Hormuz is voorlopig niet aan de orde. ‘Het is nog te vroeg om daar specifiek over te zijn’, zei minister Stef Blok in Helsinki, waar de EU-ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie bijeen zijn voor informeel overleg.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

EU-missie Straat van Hormuz komt nog niet van de grond | NT

EU-missie Straat van Hormuz komt nog niet van de grond

tankercrisis

Een EU-missie in de Straat van Hormuz is voorlopig niet aan de orde. ‘Het is nog te vroeg om daar specifiek over te zijn’, zei minister Stef Blok in Helsinki, waar de EU-ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie bijeen zijn voor informeel overleg.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu