Lees Nieuwsblad Transport, week 26

Krant

Deze week in NT: de nieuwe IATA Top 100, Expeditors stormt top-3 vracht op Schiphol binnen, interview ECT-topman Leo Ruijs, Kamer wil snel trucktolwet zien, tarieven demurrage & detention verdubbeld, ruzie loodsen’Ever Given’, autovervoerder Gefco in de etalage, CO2-heffing scheepvaart in aantocht, minder kilo’s leverden Schiphol fors meer op, marktontwikkelingen IATA Top 100, binnenvaart heeft geld nodig voor duurzame motoren en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 26 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 26

Krant

Deze week in NT: de nieuwe IATA Top 100, Expeditors stormt top-3 vracht op Schiphol binnen, interview ECT-topman Leo Ruijs, Kamer wil snel trucktolwet zien, tarieven demurrage & detention verdubbeld, ruzie loodsen’Ever Given’, autovervoerder Gefco in de etalage, CO2-heffing scheepvaart in aantocht, minder kilo’s leverden Schiphol fors meer op, marktontwikkelingen IATA Top 100, binnenvaart heeft geld nodig voor duurzame motoren en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen