Lees Nieuwsblad Transport, week 31

Krant

Deze week in NT: winst containercarriers klotst tegen de plinten, interview Ben Radstaak (oud-directeur ACN), waterstof-import in Rotterdamse haven, vracht steelt show bij KLM, Van den Bosch verliest marathonzaak over Hongaarse chauffeurs, verlader daagt rederijen, ‘Ever Given’ in Rotterdam: bijzonder en ‘business as usual’, een voetbalstadion vol intelligente oplossingen, Nikola-oprichter oppakt voor fraude en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 31 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 31

Krant

Deze week in NT: winst containercarriers klotst tegen de plinten, interview Ben Radstaak (oud-directeur ACN), waterstof-import in Rotterdamse haven, vracht steelt show bij KLM, Van den Bosch verliest marathonzaak over Hongaarse chauffeurs, verlader daagt rederijen, ‘Ever Given’ in Rotterdam: bijzonder en ‘business as usual’, een voetbalstadion vol intelligente oplossingen, Nikola-oprichter oppakt voor fraude en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen