Lees Nieuwsblad Transport, week 32

Krant

Deze week in NT: kwart miljoen truckers uit het buitenland hier actief, ‘Nederland is vrijstaat voor malafide transporteurs’, Waberer’s heeft lek boven, nieuw verladersfront wil actie Brussel tegen containerreders wegens ‘monopolie-gedrag’, Shypple koopt Milestone, wat heeft Maersk te zoeken in e-commerce?, spijkerbroeken in de containerfile, varkensvlees en patat naar China stuwt agrofoodoverslag Rotterdam, kan de barge opboksen tegen de truck?, gevangen in het surveillance-net van Amazon en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 32 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 32

Krant

Deze week in NT: kwart miljoen truckers uit het buitenland hier actief, ‘Nederland is vrijstaat voor malafide transporteurs’, Waberer’s heeft lek boven, nieuw verladersfront wil actie Brussel tegen containerreders wegens ‘monopolie-gedrag’, Shypple koopt Milestone, wat heeft Maersk te zoeken in e-commerce?, spijkerbroeken in de containerfile, varkensvlees en patat naar China stuwt agrofoodoverslag Rotterdam, kan de barge opboksen tegen de truck?, gevangen in het surveillance-net van Amazon en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen