Lees Nieuwsblad Transport, week 33

Krant

Deze week in NT: in de file voor Ningbo maar oplossing is in zicht, interview met Hamburg-Süd-topman Poul Hestbaek, Schenk Tanktransport is familiebedrijf af, Cityhub Amsterdam verkocht aan Groningse miljardair, vrachtairlines domineren IATA top-25, KiM blijft beducht voor Britse verleiding maritieme business, brexitverstoringen worden hardnekkiger, ‘Berge Stahl’ glorieloos gebeached, eerste batterijcontainers ZES bijna klaar, H.Essers heeft restaurant met twee Michelinsterren in huis en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 33 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 33

Krant

Deze week in NT: in de file voor Ningbo maar oplossing is in zicht, interview met Hamburg-Süd-topman Poul Hestbaek, Schenk Tanktransport is familiebedrijf af, Cityhub Amsterdam verkocht aan Groningse miljardair, vrachtairlines domineren IATA top-25, KiM blijft beducht voor Britse verleiding maritieme business, brexitverstoringen worden hardnekkiger, ‘Berge Stahl’ glorieloos gebeached, eerste batterijcontainers ZES bijna klaar, H.Essers heeft restaurant met twee Michelinsterren in huis en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen