Lees Nieuwsblad Transport, week 34

Krant

Deze week in NT: Britse ferryhavens slibben dicht door truckerstekort, interview MKC en TNO over methanol, luchtvracht mijdt deels gesloten Shanghai, Ningbo weer volledig open, FloraHolland mag alsnog wegvervoerders overnemen, het grote touwtrekken om DB Schenker, wachten op doorbraak eCMR, Dennis de Roo krabbelt weer op na zwaar ziekbed, maar keert niet meer terug op kantoor, kerfstokstreepjes voor kapiteins wegens overboord geslagen containers, varend sjorren wordt bestraft, theezakjeschallenge voor truckers en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 34 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 34

Krant

Deze week in NT: Britse ferryhavens slibben dicht door truckerstekort, interview MKC en TNO over methanol, luchtvracht mijdt deels gesloten Shanghai, Ningbo weer volledig open, FloraHolland mag alsnog wegvervoerders overnemen, het grote touwtrekken om DB Schenker, wachten op doorbraak eCMR, Dennis de Roo krabbelt weer op na zwaar ziekbed, maar keert niet meer terug op kantoor, kerfstokstreepjes voor kapiteins wegens overboord geslagen containers, varend sjorren wordt bestraft, theezakjeschallenge voor truckers en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen