Lees Nieuwsblad Transport, week 41

Krant

Deze week in NT: havenbedrijf overdrijft prognoses CER volgens FNV, expediteur over containertarieven, wegvervoer fors duurder, Drewry ziet containertarieven in lijnvaart flink dalen, vastloper in Felixstowe, ‘2022 weer kassa voor zee- en luchtvracht, milieustrop op Amerikaanse logistieke hotspot, sluiting Havenspoorlijn kost miljoenen, meer truckers dan ooit en toch tekort, schippers zien nog veel onzekerheden voorvergroening, grote onbalans bij import en export van containers in Noordwest-Europese havens, staal-en voedselproducenten in de problemen door hoge gasprijs en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 41 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 41

Krant

Deze week in NT: havenbedrijf overdrijft prognoses CER volgens FNV, expediteur over containertarieven, wegvervoer fors duurder, Drewry ziet containertarieven in lijnvaart flink dalen, vastloper in Felixstowe, ‘2022 weer kassa voor zee- en luchtvracht, milieustrop op Amerikaanse logistieke hotspot, sluiting Havenspoorlijn kost miljoenen, meer truckers dan ooit en toch tekort, schippers zien nog veel onzekerheden voorvergroening, grote onbalans bij import en export van containers in Noordwest-Europese havens, staal-en voedselproducenten in de problemen door hoge gasprijs en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen