Lees Nieuwsblad Transport, week 42

Krant

Deze week in NT: overslag haven Rotterdam groeit met dubbele cijfers, interview Mark van Kerkhof (APPM) over laadpalen e-trucks, cabotagenoodgreep in het VK, EU zet deur open voor Qatar Cargo, Wim Beelen legt megaclaim van 130 miljoen euro neer bij Havenbedrijf Amsterdam, Alitalia is historie na 20 jaar van verliezen, logistiek vastgoed breekt records, beperkte stroomcapaciteit bij dc’s vormt grote belemmering voor introductie elektrische trucks, doordacht ontwerp van logistieke centra zorgt voor minder discussie over verdozing, op jacht naar overbeladen vrachtwagens met de ILT, verplicht extra bijmengen biodiesel in de ijskast, spoorverbinding Belgrado-Boedapest rode loper voor China en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 42 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 42

Krant

Deze week in NT: overslag haven Rotterdam groeit met dubbele cijfers, interview Mark van Kerkhof (APPM) over laadpalen e-trucks, cabotagenoodgreep in het VK, EU zet deur open voor Qatar Cargo, Wim Beelen legt megaclaim van 130 miljoen euro neer bij Havenbedrijf Amsterdam, Alitalia is historie na 20 jaar van verliezen, logistiek vastgoed breekt records, beperkte stroomcapaciteit bij dc’s vormt grote belemmering voor introductie elektrische trucks, doordacht ontwerp van logistieke centra zorgt voor minder discussie over verdozing, op jacht naar overbeladen vrachtwagens met de ILT, verplicht extra bijmengen biodiesel in de ijskast, spoorverbinding Belgrado-Boedapest rode loper voor China en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen