Lees Nieuwsblad Transport, week 45

Krant

Deze week in NT: Versteijnen verkoopt GVT aan het Franse ID Logistics, interview over onderzoek machtsmisbruik rederijen, stop op dieseltrucks in Glasgow, vrachtafhandeling loopt vast op Schiphol, winstmotor PostNL hapert, doorvaart Suezkanaal duurder, het belang van MAA voor Nederland, leren van buitenlandse vrachtwagenheffing, meer containers op de trein naar China, FSC-keurmerk worstelt met geloofwaardigheid, CMA-CGM koopt LA-terminal terug, ook nieuwe trucks stoten teveel stikstof uit, truckers blijven broodnodig en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 45 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 45

Krant

Deze week in NT: Versteijnen verkoopt GVT aan het Franse ID Logistics, interview over onderzoek machtsmisbruik rederijen, stop op dieseltrucks in Glasgow, vrachtafhandeling loopt vast op Schiphol, winstmotor PostNL hapert, doorvaart Suezkanaal duurder, het belang van MAA voor Nederland, leren van buitenlandse vrachtwagenheffing, meer containers op de trein naar China, FSC-keurmerk worstelt met geloofwaardigheid, CMA-CGM koopt LA-terminal terug, ook nieuwe trucks stoten teveel stikstof uit, truckers blijven broodnodig en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen