Lees Nieuwsblad Transport, week 49

Krant

Deze week in NT: Chinese staat creëert nieuwe logistieke reus, interview Marjon Castelijns en Klaas Visser van Sh2ipdrive, veel mis in Belgisch pakketvervoer, Deltalinqs vreest voor toenemende ondermijning in Rotterdamse haven, MSC klaar om Maersk van de troon te stoten, eerste meldingen van expediteurs die een blauwtje lopen bij containerrederijen, nieuwe tegenslag voor de ‘belly’, meer tonnen op Vlaamse wegen, ‘vverslagrecords zijn passé, het gaat nu om CO2 besparen’, Groningen boos over Haags uitstel wind op zee, CCR gaat robotisering Rijnvaart regelen en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 49 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 49

Krant

Deze week in NT: Chinese staat creëert nieuwe logistieke reus, interview Marjon Castelijns en Klaas Visser van Sh2ipdrive, veel mis in Belgisch pakketvervoer, Deltalinqs vreest voor toenemende ondermijning in Rotterdamse haven, MSC klaar om Maersk van de troon te stoten, eerste meldingen van expediteurs die een blauwtje lopen bij containerrederijen, nieuwe tegenslag voor de ‘belly’, meer tonnen op Vlaamse wegen, ‘vverslagrecords zijn passé, het gaat nu om CO2 besparen’, Groningen boos over Haags uitstel wind op zee, CCR gaat robotisering Rijnvaart regelen en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen