Lees Nieuwsblad Transport, week 50

Krant

Deze week in NT: Kabinet trekt portemonnee voor aanschaf van e-trucks, interview directeur Maritieme Zaken van IenW, CMA CGM winkelt verder, Nijhof-Wassink koopt nu ook Wemmers, Infracapital koopt terminalgroep MCS, stikstof zet Schiphol klem, China verbiedt vracht in passagierscabine, drank in het spel bij aanvaring Oostzee, hoe Amazon containermarkt binnensluipt, ‘Containertarieven niet meer terug naar pre-coronaniveau’, lessen trekken uit ongelukken met het containerschip ‘CMA CGM Libra’ en de olietanker ‘Atina’, keuze voor een e-truck met batterij staat nog niet vast, David Hart verkoopt Maasvlakte-complex voor 230 miljoen, e-trucks al rendabel, Deventer mikt op 20.000 teu en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 50 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 50

Krant

Deze week in NT: Kabinet trekt portemonnee voor aanschaf van e-trucks, interview directeur Maritieme Zaken van IenW, CMA CGM winkelt verder, Nijhof-Wassink koopt nu ook Wemmers, Infracapital koopt terminalgroep MCS, stikstof zet Schiphol klem, China verbiedt vracht in passagierscabine, drank in het spel bij aanvaring Oostzee, hoe Amazon containermarkt binnensluipt, ‘Containertarieven niet meer terug naar pre-coronaniveau’, lessen trekken uit ongelukken met het containerschip ‘CMA CGM Libra’ en de olietanker ‘Atina’, keuze voor een e-truck met batterij staat nog niet vast, David Hart verkoopt Maasvlakte-complex voor 230 miljoen, e-trucks al rendabel, Deventer mikt op 20.000 teu en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen