Lees Nieuwsblad Transport, week 2

Krant

Deze week in NT: Lineage koopt in een klap drie koel-/vriesbedrijven, interview vertrekkend directeur TKI Dinalog, controlekloof ILT dreigt, banken nemen Vroon over, vette orders lonken voor Airbus en Boeing, zorgen om ‘tuimelpoppen’ op zee, interview directeur ILS over sjorren, geen Chinese adempauze voor de containerketen, bloemen verkassen naar de zeecontainer, nearshoring C&A eerst nog experimenteel, emissielabel binnenvaart bepaalt contract en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 2 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 2

Krant

Deze week in NT: Lineage koopt in een klap drie koel-/vriesbedrijven, interview vertrekkend directeur TKI Dinalog, controlekloof ILT dreigt, banken nemen Vroon over, vette orders lonken voor Airbus en Boeing, zorgen om ‘tuimelpoppen’ op zee, interview directeur ILS over sjorren, geen Chinese adempauze voor de containerketen, bloemen verkassen naar de zeecontainer, nearshoring C&A eerst nog experimenteel, emissielabel binnenvaart bepaalt contract en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen