Lees Nieuwsblad Transport, week 15

Krant

Deze week in NT: transport Azië–Europa nu vier maanden; een record, interview Bas Janssen van Deltalinqs over ProRail als zbo, files Dover ook met Pasen, Russische vlag in de ban, winst Vos Logistics slinkt tot 87.000 euro, onrust om grondstoffen voor elektrisch rijden borrelt op, weer fraude bij het Havenbedrijf, vergroening in de logistiek geremd door onzekerheden in de markt, Rotterdam schiet niets op met nieuw stikstofbeleid kabinet, containers stapelen zich op in Shanghai, Maersk zet in navolging van CMA CGM een eigen vrachtairline op, tijd van ondoorzichtige facturen expediteurs is voorbij en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 15 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 15

Krant

Deze week in NT: transport Azië–Europa nu vier maanden; een record, interview Bas Janssen van Deltalinqs over ProRail als zbo, files Dover ook met Pasen, Russische vlag in de ban, winst Vos Logistics slinkt tot 87.000 euro, onrust om grondstoffen voor elektrisch rijden borrelt op, weer fraude bij het Havenbedrijf, vergroening in de logistiek geremd door onzekerheden in de markt, Rotterdam schiet niets op met nieuw stikstofbeleid kabinet, containers stapelen zich op in Shanghai, Maersk zet in navolging van CMA CGM een eigen vrachtairline op, tijd van ondoorzichtige facturen expediteurs is voorbij en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen