Lees Nieuwsblad Transport, week 17

Krant

Deze week in NT: Rotterdam voorziet forse impact Oekraïne-oorlog, interview secretaris-generaal IenW, K+N en DSV blijven cashen, containeroverslag krijgt in de Rotterdamse haven een tik en in Antwerpen een dreun, 40 miljoen voor e-trucks, opbrengst Duitse tol met 10% omhoog, hoe komen airlines aan al die groene peut?, A2B in handen van directie en Van Uden, containervaart houdt hart vast, interview TLN en Febetra over verduurzaming, ‘verslogistiek moet vertragen om duurzaam te worden’, digitalisering in spoorvervoer, ‘net kan ambities e-vervoer niet bijbenen’, ‘jeugd bepaalt spoortoekomst’, druk met dark stores en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 17 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 17

Krant

Deze week in NT: Rotterdam voorziet forse impact Oekraïne-oorlog, interview secretaris-generaal IenW, K+N en DSV blijven cashen, containeroverslag krijgt in de Rotterdamse haven een tik en in Antwerpen een dreun, 40 miljoen voor e-trucks, opbrengst Duitse tol met 10% omhoog, hoe komen airlines aan al die groene peut?, A2B in handen van directie en Van Uden, containervaart houdt hart vast, interview TLN en Febetra over verduurzaming, ‘verslogistiek moet vertragen om duurzaam te worden’, digitalisering in spoorvervoer, ‘net kan ambities e-vervoer niet bijbenen’, ‘jeugd bepaalt spoortoekomst’, druk met dark stores en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen