Lees Nieuwsblad Transport, week 18

Krant

Deze week in NT: infra zero-emissie op de tocht door getwist in EU, interview ProRail-ceo John Voppen, Hapag naar Wilhelmshaven, Middencorridor China-EU floreert, grote vraagtekens bij rederijplannen Lidl, ogen offshore wind-sector gericht op Deme’s ‘Orion’, Virus geknakt in China maar ook het verladersvertrouwen, Britten schuiven aanscherping douane-eisen op de lange baan, fusiehaven Antwerp-Bruges richt zich op massale import waterstof voor Antwerps chemiecluster, juridische waarde door Russen geconfisqueerde vliegtuigen gereduceerd tot die van ‘schroot’ en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 18 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 18

Krant

Deze week in NT: infra zero-emissie op de tocht door getwist in EU, interview ProRail-ceo John Voppen, Hapag naar Wilhelmshaven, Middencorridor China-EU floreert, grote vraagtekens bij rederijplannen Lidl, ogen offshore wind-sector gericht op Deme’s ‘Orion’, Virus geknakt in China maar ook het verladersvertrouwen, Britten schuiven aanscherping douane-eisen op de lange baan, fusiehaven Antwerp-Bruges richt zich op massale import waterstof voor Antwerps chemiecluster, juridische waarde door Russen geconfisqueerde vliegtuigen gereduceerd tot die van ‘schroot’ en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen