Lees Nieuwsblad Transport, week 19

Krant

Deze week in NT: subsidie e-trucks meteen al drie keer overtekend, interview DB Cargo Nederland-directeur Nanouke van ’t Riet: ‘graag meer aandacht van stakeholders voor vracht’, megaorder Lufthansa Cargo, havenbeheerder Singapore wijst naar VAE als bron grote partij vervuilde bunkerolie, cabotage-sjoemel bestraft, contractvervoer levert miljarden extra op, containerschepen Lidl varen later uit, tonnage en marge zwaar onder druk bij AF-KLM, Europa én Rotterdam vol gas naar waterstof: ‘Hydrogen rocks’, zero-emissie afvalinzameling: wanneer kan de diesel bij het vuilnis?, ladingverlies dreigt door ERTMS, business as usual op de Noordpool, PostNL moet ‘afschalen’ na dramatische krimp pakketvolumes in eerste kwartaal, lagere winst voor Hongaars Waberer’s, pleidooi om vrachten meer te bundelen en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 19 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 19

Krant

Deze week in NT: subsidie e-trucks meteen al drie keer overtekend, interview DB Cargo Nederland-directeur Nanouke van ’t Riet: ‘graag meer aandacht van stakeholders voor vracht’, megaorder Lufthansa Cargo, havenbeheerder Singapore wijst naar VAE als bron grote partij vervuilde bunkerolie, cabotage-sjoemel bestraft, contractvervoer levert miljarden extra op, containerschepen Lidl varen later uit, tonnage en marge zwaar onder druk bij AF-KLM, Europa én Rotterdam vol gas naar waterstof: ‘Hydrogen rocks’, zero-emissie afvalinzameling: wanneer kan de diesel bij het vuilnis?, ladingverlies dreigt door ERTMS, business as usual op de Noordpool, PostNL moet ‘afschalen’ na dramatische krimp pakketvolumes in eerste kwartaal, lagere winst voor Hongaars Waberer’s, pleidooi om vrachten meer te bundelen en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen