Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2024

Maandblad

Deze maand in NT: Riemen vast voor de logistiek op het Verenigd Koninkrijk vanwege de nieuwe Brexitcontroles. Interview met de zeehavenpolitie over de Trojaanse containers in de haven. Is Maastricht Aachen Airport in feite niet overbodig? Kerstchaos in de lente door containertarieven. Minder ongelukken op zee, maar overal gevaar. Interview met de nieuwe ceo WEC lines, hij wil meer de supply chain in. De haperende waterstofeconomie. Financiële analyse van de Koopman Group. Meer Ford op de Nederlandse wegen. Op reportage bij het leerbedrijf van het jaar: St vd Brink. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2024 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2024

Maandblad

Deze maand in NT: Riemen vast voor de logistiek op het Verenigd Koninkrijk vanwege de nieuwe Brexitcontroles. Interview met de zeehavenpolitie over de Trojaanse containers in de haven. Is Maastricht Aachen Airport in feite niet overbodig? Kerstchaos in de lente door containertarieven. Minder ongelukken op zee, maar overal gevaar. Interview met de nieuwe ceo WEC lines, hij wil meer de supply chain in. De haperende waterstofeconomie. Financiële analyse van de Koopman Group. Meer Ford op de Nederlandse wegen. Op reportage bij het leerbedrijf van het jaar: St vd Brink. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu