Derde ligplaats London Gateway

Terminal

DP World heeft groen licht gegeven voor de uitbreiding van de containerterminal London Gateway met een derde ligplaats.

Die krijgt een lengte van 400 meter aan zeven meter waterdiepte en zal worden uitgerust met vier kadekranen. Volgens de terminal gebeurt is de uitbreiding in lijn met de groeiende vraag uit de markt naar meer capaciteit. De nieuwe ligplaats moet medio volgend jaar beschikbaar zijn.

DP World London Gateway, zoals de terminal voluit heet, is verder in samenwerking met ProLogis begonnen met de bouw van een 30.000 vierkante meter logistiek centrum. Dat wordt onderdeel van het London Gateway Logistics Centre, een 85 hectare grote logistieke zone, waarvan de eerste fase in de loop van volgend jaar in gebruik wordt genomen.

Derde ligplaats London Gateway | NT

Derde ligplaats London Gateway

Terminal

DP World heeft groen licht gegeven voor de uitbreiding van de containerterminal London Gateway met een derde ligplaats.

Die krijgt een lengte van 400 meter aan zeven meter waterdiepte en zal worden uitgerust met vier kadekranen. Volgens de terminal gebeurt is de uitbreiding in lijn met de groeiende vraag uit de markt naar meer capaciteit. De nieuwe ligplaats moet medio volgend jaar beschikbaar zijn.

DP World London Gateway, zoals de terminal voluit heet, is verder in samenwerking met ProLogis begonnen met de bouw van een 30.000 vierkante meter logistiek centrum. Dat wordt onderdeel van het London Gateway Logistics Centre, een 85 hectare grote logistieke zone, waarvan de eerste fase in de loop van volgend jaar in gebruik wordt genomen.