OPDR start dienst Marokko-Sint Petersburg

Scheepvaart

Shortsea-rederij OPDR is een dienst begonnen tussen Marokko en het Russische Sint Petersburg. De overtocht duurt acht dagen.

De Hamburgse reder, voluit Oldenburg-Portugiesische Dampfschiffs-Rhederei geheten, heeft in Sint-Petersburg ook een eigen vertegenwoordiging geopend. Dat is ondergebracht in het kantoor van CMA CGM, sinds medio vorig jaar de moeder van OPDR.

De nieuwe dienst wordt uitgevoerd tussen de Marokkaanse havens Agadir en Casablanca en de haven van Sint Petersburg. Met de dienst mikt OPDR onder meer op de Marokkaanse fruitexport naar het Baltisch gebied.

Alle ingezette schepen worden uitgerust met 45-voets containers die palletbreed zijn, dat wil zeggen dat ze 33 pallets kunnen meenemen. Dit betekent dat klanten per container meer lading kunnen laten vervoeren.

OPDR wil zich verder versterken op de Oostzee en ziet daartoe dank zij de overname door CMA CGM meer kansen toe. Eerder voerde de rederij een nieuwe dienst in tussen Sint-Petersburg, Noord-Europese havens en de Spaanse oostkust.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

OPDR start dienst Marokko-Sint Petersburg | NT

OPDR start dienst Marokko-Sint Petersburg

Scheepvaart

Shortsea-rederij OPDR is een dienst begonnen tussen Marokko en het Russische Sint Petersburg. De overtocht duurt acht dagen.

De Hamburgse reder, voluit Oldenburg-Portugiesische Dampfschiffs-Rhederei geheten, heeft in Sint-Petersburg ook een eigen vertegenwoordiging geopend. Dat is ondergebracht in het kantoor van CMA CGM, sinds medio vorig jaar de moeder van OPDR.

De nieuwe dienst wordt uitgevoerd tussen de Marokkaanse havens Agadir en Casablanca en de haven van Sint Petersburg. Met de dienst mikt OPDR onder meer op de Marokkaanse fruitexport naar het Baltisch gebied.

Alle ingezette schepen worden uitgerust met 45-voets containers die palletbreed zijn, dat wil zeggen dat ze 33 pallets kunnen meenemen. Dit betekent dat klanten per container meer lading kunnen laten vervoeren.

OPDR wil zich verder versterken op de Oostzee en ziet daartoe dank zij de overname door CMA CGM meer kansen toe. Eerder voerde de rederij een nieuwe dienst in tussen Sint-Petersburg, Noord-Europese havens en de Spaanse oostkust.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement