Europees onderzoek naar kwaliteit containervervoer

scheepvaart

The European Shippers’ Council (ESC) is een enquête gestart naar de kwaliteit van containervervoer in de Europese Unie. De resultaten van dit onderzoek zijn eind mei.

Dat meldt verladersorganisatie Evofenedex, dat onderdeel uitmaakt van ESC. De uitkomsten van de online enquête worden gebruikt om te kijken hoe het staat met de service van het containervervoer. Zo wordt gekeken of er verschil is in kwaliteit en tijd tussen transporteurss. Als genoeg enquêtes zijn ingevuld wil de ESC een ranglijst opstellen van aanbieders waarbij service- en kostencriteria tegen elkaar worden afgewogen.

De initiatiefnemers en onderzoekspartner Drewry Supply Chain Advisors melden gezamenlijk dat de ingevulde gegevens uitsluitend voor dit onderzoek worden gebruikt. Deelnemers ontvangen eind mei een e-mail met de uitkomsten.

Meer informatie is te vinden op de website van Evofenedex. Daar staat ook een link naar de enquête.

Europees onderzoek naar kwaliteit containervervoer | NT

Europees onderzoek naar kwaliteit containervervoer

scheepvaart

The European Shippers’ Council (ESC) is een enquête gestart naar de kwaliteit van containervervoer in de Europese Unie. De resultaten van dit onderzoek zijn eind mei.

Dat meldt verladersorganisatie Evofenedex, dat onderdeel uitmaakt van ESC. De uitkomsten van de online enquête worden gebruikt om te kijken hoe het staat met de service van het containervervoer. Zo wordt gekeken of er verschil is in kwaliteit en tijd tussen transporteurss. Als genoeg enquêtes zijn ingevuld wil de ESC een ranglijst opstellen van aanbieders waarbij service- en kostencriteria tegen elkaar worden afgewogen.

De initiatiefnemers en onderzoekspartner Drewry Supply Chain Advisors melden gezamenlijk dat de ingevulde gegevens uitsluitend voor dit onderzoek worden gebruikt. Deelnemers ontvangen eind mei een e-mail met de uitkomsten.

Meer informatie is te vinden op de website van Evofenedex. Daar staat ook een link naar de enquête.