Hyundai Heavy legt offshoredivisie voorlopig plat

Scheepsbouw

Hyundai Heavy Industries legt zijn offshoredivisie voorlopig helemaal plat. Het orderboek van de Zuid-Koreaanse werf is leeg omdat het bedrijf naar eigen zeggen vanwege de hogere loonkosten niet kan concurreren met werven in Singapore en China. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hyundai Heavy legt offshoredivisie voorlopig plat | NT

Hyundai Heavy legt offshoredivisie voorlopig plat

Scheepsbouw

Hyundai Heavy Industries legt zijn offshoredivisie voorlopig helemaal plat. Het orderboek van de Zuid-Koreaanse werf is leeg omdat het bedrijf naar eigen zeggen vanwege de hogere loonkosten niet kan concurreren met werven in Singapore en China. 

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu