Algemeen directeur A2B-online Container treedt terug

shortsea

Gerard de Groot stopt op 1 augustus als algemeen directeur van A2B-online Container.

Dit werd officieel bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst vanwege het 5-jarig bestaan van het bedrijf. ‘Het is mooi geweest na veertig jaar actief te zijn geweest in de shortsea-branche. Het is tijd om het stokje over te geven’, legt De Groot uit.

Hij blijft wel verbonden aan het bedrijf om op de achtergrond een aantal projecten verder af te ronden. De dagelijkse leiding heeft hij echter vanaf augustus niet meer in handen.

De Groot wordt opgevolgd door Dinant de Jong, de huidige directeur van de trailerdivisie. Eerder dit jaar heeft het bedrijf het directieteam versterkt met Bart van ’t Hof. Hij is als group sales director verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten binnen A2B-online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Algemeen directeur A2B-online Container treedt terug | NT

Algemeen directeur A2B-online Container treedt terug

shortsea

Gerard de Groot stopt op 1 augustus als algemeen directeur van A2B-online Container.

Dit werd officieel bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst vanwege het 5-jarig bestaan van het bedrijf. ‘Het is mooi geweest na veertig jaar actief te zijn geweest in de shortsea-branche. Het is tijd om het stokje over te geven’, legt De Groot uit.

Hij blijft wel verbonden aan het bedrijf om op de achtergrond een aantal projecten verder af te ronden. De dagelijkse leiding heeft hij echter vanaf augustus niet meer in handen.

De Groot wordt opgevolgd door Dinant de Jong, de huidige directeur van de trailerdivisie. Eerder dit jaar heeft het bedrijf het directieteam versterkt met Bart van ’t Hof. Hij is als group sales director verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten binnen A2B-online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement