De precieze timing is nog niet zeker, maar vermoedelijk vertrekken de 1.750-linemeter schepen vanuit Zeebrugge op woensdag en zondag. Vanuit Santander vertrekken ze op dinsdag en vrijdag.

Laatstgenoemde stad verdwijnt wel als tussenstop uit de dienst die CLdN al met drie 2.750 linemeter-schepen verzorgt tussen Rotterdam en Leixões (Portugal). Die heeft een frequentie van twee keer per week, al is er ook een derde dienst Rotterdam-Leixões, zonder tussenstop. Door deze aanpassing komt extra capaciteit vrij tussen Rotterdam en Portugal.

Spaanse markt

De Spaanse markt, vooral die van goederen met snelle rotatietijden, was vragende partij voor een verbinding met Zeebrugge. CLdN kan vanaf zijn Zeebrugse platform goederen vlot doorverzenden naar Scandinavië, Ierland en Killingholme (Hull). In Rotterdam beschikt het voor Scandinavië niet over die mogelijkheid.