‘Zwaveltoeslag Maersk stinkt’

scheepvaart

Verladersorganisaties lopen massaal te hoop tegen zwaveltoeslagen, die containerrederijen vanaf volgend jaar en in 2020 willen invoeren. Het verst gaat Global Shippers Forum (GSF), die zegt dat het plan van Maersk om volgende jaar al een toeslag in te voeren ‘stinkt’.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Zwaveltoeslag Maersk stinkt’ | NT

‘Zwaveltoeslag Maersk stinkt’

scheepvaart

Verladersorganisaties lopen massaal te hoop tegen zwaveltoeslagen, die containerrederijen vanaf volgend jaar en in 2020 willen invoeren. Het verst gaat Global Shippers Forum (GSF), die zegt dat het plan van Maersk om volgende jaar al een toeslag in te voeren ‘stinkt’.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu