K+N voegt duizenden verbindingen toe aan zeevrachtplatform

Expeditie

Kuehne + Nagel heeft directe verbindingen en overslagmogelijkheden toegevoegd aan haar digitale zeevrachtplatform. Daardoor biedt de expediteur nu digitaal inzicht in een van ’s werelds grootste lijndienstennetwerken voor zeevracht.

Dankzij een geavanceerd route-algoritme biedt het platform Sea Explorer nu aansluitingen tussen meer dan 1200 havens over de hele wereld. Ruim 63.000 havencombinaties zijn met elkaar verbonden door 750 directe wekelijkse lijndiensten of via een veelvoud aan overslagopties.

Realistische doorlooptijden

Otto Schacht, lid van de raad van bestuur van Kuehne + Nagel International AG en verantwoordelijk voor zeevracht: ‘Dankzij de krachtige features, zoals de vergelijking van realistische doorlooptijden voor directe verbindingen en een intuïtieve navigatie, kunnen klanten nieuwe mogelijkheden ontdekken voor hun dagelijkse operaties. Dit is voor het eerst dat een platform volledige openheid geeft over CO2-uitstoot die verder gaat dan de individuele vervoerder.’

Gebruikers kunnen vervoersopties vinden, vergelijken en visualiseren voor verschillende vervoerders. Informatie over lijndiensten wordt gevalideerd door meer dan 200 miljoen datasets per dag vanuit meerdere bronnen, zoals AIS (Automated Identification System) en de operationele systemen van Kuehne + Nagel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

K+N voegt duizenden verbindingen toe aan zeevrachtplatform | NT

K+N voegt duizenden verbindingen toe aan zeevrachtplatform

Expeditie

Kuehne + Nagel heeft directe verbindingen en overslagmogelijkheden toegevoegd aan haar digitale zeevrachtplatform. Daardoor biedt de expediteur nu digitaal inzicht in een van ’s werelds grootste lijndienstennetwerken voor zeevracht.

Dankzij een geavanceerd route-algoritme biedt het platform Sea Explorer nu aansluitingen tussen meer dan 1200 havens over de hele wereld. Ruim 63.000 havencombinaties zijn met elkaar verbonden door 750 directe wekelijkse lijndiensten of via een veelvoud aan overslagopties.

Realistische doorlooptijden

Otto Schacht, lid van de raad van bestuur van Kuehne + Nagel International AG en verantwoordelijk voor zeevracht: ‘Dankzij de krachtige features, zoals de vergelijking van realistische doorlooptijden voor directe verbindingen en een intuïtieve navigatie, kunnen klanten nieuwe mogelijkheden ontdekken voor hun dagelijkse operaties. Dit is voor het eerst dat een platform volledige openheid geeft over CO2-uitstoot die verder gaat dan de individuele vervoerder.’

Gebruikers kunnen vervoersopties vinden, vergelijken en visualiseren voor verschillende vervoerders. Informatie over lijndiensten wordt gevalideerd door meer dan 200 miljoen datasets per dag vanuit meerdere bronnen, zoals AIS (Automated Identification System) en de operationele systemen van Kuehne + Nagel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement