‘Misstanden bij sloop gifschip van SBM Offshore in India’

Sloopstrand

SBM Offshore heeft in 2018 een ernstig vervuild schip met hoge concentraties kwik laten slopen in India, hoewel het bedrijf werd gewaarschuwd voor dodelijke gezondheidsrisico’s. Dat meldt onderzoeksprogramma Zembla op basis van gesprekken met betrokkenen, e-mails en vertrouwelijke documenten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Misstanden bij sloop gifschip van SBM Offshore in India’ | NT

‘Misstanden bij sloop gifschip van SBM Offshore in India’

Sloopstrand

SBM Offshore heeft in 2018 een ernstig vervuild schip met hoge concentraties kwik laten slopen in India, hoewel het bedrijf werd gewaarschuwd voor dodelijke gezondheidsrisico’s. Dat meldt onderzoeksprogramma Zembla op basis van gesprekken met betrokkenen, e-mails en vertrouwelijke documenten.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu