Saoedi-Arabië sluit aan bij missie Straat van Hormuz

Onrust

Saoedi-Arabië neemt deel aan de internationale missie in de Straat van Hormuz. De missie, onder leiding van de Verenigde Staten, moet voorkomen dat olietankers worden aangevallen in het gebied. Dat heeft het Saudische staatspersbureau meegedeeld op basis van een bron binnen het ministerie van Defensie.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Saoedi-Arabië sluit aan bij missie Straat van Hormuz | NT

Saoedi-Arabië sluit aan bij missie Straat van Hormuz

Onrust

Saoedi-Arabië neemt deel aan de internationale missie in de Straat van Hormuz. De missie, onder leiding van de Verenigde Staten, moet voorkomen dat olietankers worden aangevallen in het gebied. Dat heeft het Saudische staatspersbureau meegedeeld op basis van een bron binnen het ministerie van Defensie.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu