‘Uitdagender dan Port Hedland wordt het niet’

interview kotug

Het Rotterdamse Kotug is begonnen met het slepen van enorme ijzererts-carriers in de Australische exporthaven Port Hedland in opdracht van het mijnbouwbedrijf Fortescue. Ceo Ard-Jan Kooren over de achtergronden en de uitdagingen die komen kijken bij het binnenhalen en uitvoeren van zo’n langlopend project ‘down under’.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Uitdagender dan Port Hedland wordt het niet’ | NT

‘Uitdagender dan Port Hedland wordt het niet’

interview kotug

Het Rotterdamse Kotug is begonnen met het slepen van enorme ijzererts-carriers in de Australische exporthaven Port Hedland in opdracht van het mijnbouwbedrijf Fortescue. Ceo Ard-Jan Kooren over de achtergronden en de uitdagingen die komen kijken bij het binnenhalen en uitvoeren van zo’n langlopend project ‘down under’.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu